Over REVERNIE Bouw

1Revernie Bouw staat klaar om uw wensen op renovatie-, verbouw- en nieuwbouw-projecten te helpen realiseren.

Mede door de jarenlange ervaring bij zeer uiteenlopende bedrijven zoals architectenbureaus, aannemers, ingenieursbureaus en gemeenten, kunnen wij u met raad en daad van deskundig advies voorzien. Of het nu gaat om het maken van een uitbouw of dakkapel, het renoveren of restaureren van een bestaand (monumentaal) pand, het herbestemmen van leegstaande (kantoor)panden of volledige nieuwbouw, wij maken uw bouwwensen concreet.

Nadat u uw specifieke wensen kenbaar heeft gemaakt, inventariseren wij alle relevante informatie en eisen en vertalen deze naar een dossier en technische tekeningen zodat derden (gemeente, aannemer of andere adviseurs) er direct mee aan de slag kunnen.

Daarnaast maken wij vooraf duidelijke afspraken en nemen wij de begeleiding van uw project op ons zodat het zorgvuldig en naar wens wordt afgerond. Zo heeft u een aanspreekpunt en wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd. Voor ons is één ding belangrijk: een tevreden opdrachtgever. Want dat betekent dat wij ons werk goed hebben uitgevoerd.

logo voorblad

Geef een antwoord